Omdat iedereen een gelukkig leven verdiend!

Over

Over

Hoi, ik ben Nienke en ben 31 jaar oud. Ruim 10 jaar geleden heb ik mijn SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener) diploma gehaald. Ik ben daarna aan de slag gegaan bij verschillende instellingen in de jeugdzorg. Hier heb ik heel veel ervaring op gedaan en veel geleerd. Sinds een paar maanden ben ik voor mezelf aan de slag gegaan als mental coach.

Ik neem mijn ervaring uit de jeugdzorg mee in het werken als mental coach. Ik help anderen om een juist zelfbeeld te ontwikkelen, uit te zoeken wie iemand is, te leren omgaan met emoties en gevoelens en uiteraard verder wat passend is bij die persoon.

Met de website www.coachinfo.nl wil ik jou graag informeren, tips en adviezen geven zodat jij uiteindelijk lekker in je vel zit en de beste versie van jezelf bent. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij, wanneer je lekker in je vel zit, het meeste uit jezelf en je leven kunt halen. We willen toch allemaal lekker in ons vel zitten en ons fijn en goed voelen over onszelf?

Ik ben daarnaast erg sportief, doe aan voetbal, dansen, fitness en bootcamp. Reizen, surfen en leuke dingen doen passen ook enorm goed bij mij.

Veel plezier met het lezen van de verschillende artikelen!

© Coachinfo.nl 2022 | Onderdeel van BlijNienke.nl | KvK 78064686 | Website door Dik B.V.