Omdat iedereen een gelukkig leven verdiend!

Categorie Blog

Artikelen

Geluk en gelukkig: hoe word je dat? 20 tips

Geluk wat betekent dit woord voor jou? Geluk en gelukkig zijn heeft voor iedereen weer een andere betekenis. Waar jij je geluk uit haalt en waar jij gelukkig van wordt, kan weer anders zijn voor een ander. Geluk in het algemeen kun je omschrijven dat je tevreden bent met de huidige situatie. Lees verder »

Dankbaarheid: 9 tips om vaker dankbaar te zijn

Dankbaarheid, een woord wat je best wel vaak hoort. Lang niet iedereen is dankbaar met wat hij of zij heeft. Dit zou je eigenlijk wel wat vaker kunnen doen. Wanneer je dankbaar bent, ben je blij en tevreden met wat je hebt en creëer je voor jezelf een ontspannen leven. Dat wil jij ook toch? Lees verder »

Verveling, wat kun je daar aan doen? 31 tips

Verveling.. iedereen verveelt zich wel eens. En het is ook helemaal niet erg om je een keer te vervelen. Maar als je je voor langere tijd achter elkaar verveeld over een langere periode, kan dit wel heel vervelend zijn (mooie woordspeling).  Verveling is een gevoel waarbij je je lusteloos voelt. Het voelt in ieder geval niet aangenaam. Lees verder »

Burn-out: hoe herken je het en wat doe je er aan?

Een burn-out.. Je hoort hier steeds vaker dat mensen het hier over hebben en hier zelf mee te maken hebben (gehad). Wat is een burn out precies en wat kun je hier aan doen? Een burn-out zegt het wel al een beetje, je bent letterlijk en figuurlijk opgebrand. Je hebt voor een langere periode te maken gehad met stress en spanning. Lees verder »

Hoe blijf je blij en gelukkig in de corona tijd? 17 tips

Corona.. we hebben er allemaal mee te maken. Al meer dan een jaar beheerst corona ieders leven. Bij de één speelt het een grotere rol dan bij de ander, maar het raakt ons allemaal. We kunnen niet meer alles doen wat we graag zouden willen. We kunnen er ook niet heel veel aan doen of veranderen. Lees verder »

Chaos in mijn hoofd: 12 tips voor meer rust

Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je moet beginnen? Is het zo druk in jouw hoofd dat het één grote chaos is? Ga met onderstaande tips aan de slag en verminder de chaos in je hoofd en ervaar zo meer rust. *index* 1. Lees verder »

Hoe kan ik werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling?

Wil jij graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen en hoe je dit aan moet pakken? Hieronder vind je meerdere tips om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Het proces van persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk proces. Het is fijn om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Lees verder »

Spijt ergens van? 11 tips over hoe je omgaat met spijtgevoelens

Spijt hebben geeft je geen fijn gevoel. Je hebt vast wel ergens spijt van, dat heeft iedereen wel. Misschien van een verkeerde keuze of iets doms wat je hebt gezegd. Het hebben van spijt helpt je helaas niet echt verder en geeft je ook geen goed gevoel. Er gaan op die momenten dat je spijt hebt vaak verschillende dingen door je hoofd. Lees verder »

Omgaan met tegenslag; zo vergroot je jouw mentale veerkracht

Kun jij niet goed omgaan met tegenslagen? Geen paniek, dit kun je leren. Vind jij het omgaan met stress en tegenslagen lastig? Wanneer er iets vervelends is gebeurd kun je je hier rot door voelen. Dit is heel normaal en absoluut niet gek. Het is juist goed dat je deze emoties bij jezelf voelt. Lees verder »

Leren accepteren: Tips om te accepteren wat je niet kunt veranderen

Vind jij het lastig om te accepteren wat je niet kunt veranderen? Je bent niet de enige. Er zijn zoveel mensen die het lastig vinden om los te laten wat ze niet kunnen veranderen. Eigenlijk heel gek, want je kunt er niks aan veranderen, dus waarom laat je het dan niet los?  Lees verder »

© Coachinfo.nl 2024 | Onderdeel van BlijNienke.nl | KvK 78064686 | Website door Dik B.V.